1. Rekisterinpitäjä

Epico Oy
Y-tunnus 2648907-8
Itämerenkatu 5
FI-00180 Helsinki
Puh. 0400-610903
info@epico.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Tapio Rantapirkola
Itämerenkatu 5
FI-00180 Helsinki
Puh. 0400-610903
tapio.rantapirkola@epico.fi

3. Rekisterin nimi

Epicon paneeli

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen. Muut vastaavat käyttötarkoitukset.

5. Rekisterin tietosisältö

Epicolla on käytössä mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttamista varten Epicon paneeli, joiden avulla toteutetaan mielipide- ja markkinatutkimuksia. Käsiteltävät tiedot ovat yhteystietoja, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimipaikka ja osoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti seuraavista lähteistä: Yritys ja yhteyshenkilö itse. Epico, Epicon sidosryhmät ja ulkopuoliset palveluntuottajat, kuten hakemistopalveluyritykset ja julkiset rekisterit. Muut asianmukaiset lähteet.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei luovuteta Epicon tai Epicon lukuun toimivien, palveluiden tuotantoon, kehittämiseen ja ylläpitoon osallistuvien osapuolten ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Mahdollinen manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa, jonne on pääsy vain erikseen oikeuden saaneilla henkilöillä. Digitaaliseen aineistoon on pääsy vain siihen oikeutetun työntekijän henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttöoikeuksia on eritasoisia ja kullekin käyttäjälle annetaan työtehtävän hoitamisen kannalta riittävä, mutta mahdollisimman suppea käyttöoikeus.

9. Tarkastusoikeus ja tiedon korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu Epicon rekisteriin. Tarkastuspyyntö tehdään kirjallisesti tai muulla varmennetulla tavalla ja osoitetaan rekisterinpitäjälle.

10. Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Muutokset osoitetetaan rekisterin pitäjälle.